torstai 24. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen viettoon

Torstaina koulun, päiväkodin ja töiden jälkeen yhdessä kasassa <3

Tässä on kyllä vuorokauden aikana koettu taas melkoinen tunneskaala uupumuksesta helpotukseen huh!

Eilen oli lastentautien tentti ja koska en ollut saanut edes kolmasosaa koealueesta kahlattua, olin varma etten pääse tentistä läpi. Tenttiin ei kannata ikinä kuitenkaan olla menemättä ja sekin tuli tänään taas todistettua. 30 kysymystä joista 22 piti saada oikein. Ope oli niin kiltti, että tarkisti tentit melko pian aamupäivällä ja selvisi, että pääsin läpi. En meinannu kyllä uskoa todeksi. Kävin pariinkin otteeseen tarkistamassa suoritusmerkinnät winhasta. En oikeastaan usko edelleenkään, mutta nyt alkaa olla jo melko helpottunut olo. Seuraavaan tenttiin on melkein kaksi viikkoa eli tämän minipääsiäisloman saan pyhittää hyvällä omallatunnolla levolle.

Tänään taas vietetään pitkäperjantaita ja samalla puolison synttäreitä. Viime vuodesta poiketen muistin hänen syntymäpäivänsä ja ehdin hankkia lahjankin. Aamulla sitten kuudelta (heh) ponkaistiin pojan kanssa ylös ja kiikutettiin lahja (Rakentajamuumi -pussilakanasetti ja erikoissuklaalevy) onnea laulun saattelemana isille. Nyt on synttärisämpylät uunissa kohoamassa ja aamupalan jälkeen pakataan uimakassit ja lähdetään oman kylän superkivalle uimahallille polskimaan. Mulla on toissapäiväisistä fiiliksistä huolimatta nyt tosi levollinen olo ja nyt edes ohikiitävän hetken tunne, että selviän tästä keväästä :D

Mulla on paljon kerrottavaa teille, epäonnistumisiakin ja isoja takapakkeja, mutta puran tätä kerää pikkuhiljaa tän kevään aikana ja kesällä saadaankin toisen lapsen myötä laittaa ihan uudet jutut paperille. Hurjaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti