keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Nutleggins


Mainitsinkin tuossa aiemmin, että tilasin Englannista hevostarvikeliikkeestä My Little Pony- penaalin. Noh, on tullut tilailtua vähän muutakin..


Tänään yli kuukauden odottelun jälkeen postin tiskiltä sai hakea kirjattuna kirjeena Mr Changin postittamat Lotus Leggins merkkiset legginsit. Tai kolmet..heh. Olisihan se pitänyt arvata, että ne Kiinasta tulee.


Jälleen kerran myönnän olleeni mainonnan uhri. Jostain syystä Facebook alkoi mainostaa Lotus Legginsejä aikajanallani ja tietenkin tartuin onkeen ja jäin het koukkuun. Aivan pökerryttävän värikkäitä ja kivoja kuoseja ja varmasti jokaiselle jotakin, nam! 


Valinnan vaikeus oli kyllä suuri. Vaihtoehtoja aika paljon, mutta koska en tuntenut ketään joka olisi näitä tilannut niin kokojen pähkäileminen tuntui tuskalliselta. Päädyin kuitenkin kolmeen varmaan valintaan. Tilasin kaikki kolme L kokoisina.

Ensimmäisessä kuvassa tavalliset legginsit. Melkoinen kuosi, myönnän. Mutta teki mieli hankkia kunnon överit. Poju ihastui myös näihin, mikä voisi olla parempaa kuin legginsit joissa on sekä yksisarvinen, että robodino!! Valitettavasti nämä ovat myös huonoiten istuvat. Vyötärönauha on kapea ja legginsit valuvat ikävästi polvia kohti sekä vyötäröltä että haaroista. Kutsun tätä sukkahousu-efektiksi. Koko ei myöskään mielestäni pitänyt paikkaansa. Sanoisin näiden olevan enemmän M kuin L. 

Toisessa kuvassa Lotus Legginsin LotusX mallistosta valitut pöksyt. Ihan sairaan mukavat! Tosin tällä kertaa L koko tuntuu aavistuksen reilulta. Jos joskus tilaisin uudestaan niin ehdottomasti M kokoisena saisi tilata. Ovat todella venyvät nimittäin. Vyötärönauha on mukavan leveä ja legginsit nousevat kunnolla mahalle eivätkö juurikaan valu, ainakaan haaruksista. Iso peukku näille!

Jos toimitusaika olisi kohtuullinen (vaikka edes pari viikkoa) olisin voinut harkita kokojen vaihtamista, mutta toimitusaika oli 15-35 arkipäivää joten hermothan siinä odottelussa menisi. Ja tietty palautus menisi omasta pussista eli legginseille tulisi lisähintaa turhan paljon. Aika näyttää miten hyvin nämä kestävät kulutusta, mutta näin ensituntumalta Lotus Legginsit ovat aika hyvä vaihtoehto värikkäämmistä vaatteista pitäville!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti