tiistai 24. kesäkuuta 2014

Väsähdys

Viime viikolla olin energinen ja huippuvireessä. Tänään tunnelmat heittivät täysin päinvastaiseen suuntaan. Väsyttää, päätä särkee niin, että jo gramman edestä panadolia saanut nauttia, huimaa, masuun koskee, on vähän kipeä olo mutta ei kuitenkaan eikä huvita tai jaksa tehdä mitään. Meinasin jo nukahtaa istualteen lattialle kun lapsosen kanssa puuhastelin ja ikävä oli herätä horroksesta sillä, että lapsonen kupsautti naama edellä lattiaan kivutessaan jalkojeni yli. En tiedä mistä tämä olotila kumpuaa. Monia syitä varmasti, puolison poissaolo, terapia lomalla, huonosti nukutut yöt ym ym. Sen kuitenkin tiedän, että näin poikki olen ollut viimeksi vuoden alussa.

Perunarieskaa

Perunamuusia kannattaa tehdä aina ylimääräistä, lopuista nimittäin saa herkullista rieskaa leipastua. Joskus teen muusia ihan vain rieskojen takia. Tällä kertaa jämistä sai pellillisen kun jatkoi muusia vedellä ja lisäsi tarpeeksi jauhoja. Muusi ja rieskataikina ilman suolaa niin lapsonenkin sai oman palansa nutustettavaksi. Ei mulla muuta tällä kertaa. Menen jumittamaan sohvalle. Unille en voi mennä, ukkonen pyörii jossain lähistöllä ja lapsonen rattaissa pihalla. Pitää vahtia siltä varalta, että ukonilma iskee päälle. Parempia vointeja teille muille!

2 kommenttia:

  1. Hei toi on niin hyvää!! Olen tehnyt samaa joskus lantusta, nami nami. Hyvä idea kokkailla vauvalle. Varmaan maistuisi.

    VastaaPoista
  2. Se on =) Ja lapsonenkin tykkäsi, yksi pala oli kokonaisena sullottu poskiin pehmenemään :D Lanttuapa en ole kokeillut, kiitos taas vinkistä!

    VastaaPoista