tiistai 15. heinäkuuta 2014

Inspired by Marimekko


Tänään vanha Ikeasta ostettu korkkipannunalunen sai uuden ilmeen. Ostettiin joku aika sitten tuollainen Marimekon kankainen pannunalunen. Se on niin sievä etten ole raaskinut käyttää oikeaan tarkoitukseensa joten olen pitänyt sitä enemmän sisustuselementtinä. Aikani muotoa ja väriä tuijotettua kipaisin lankalaatikolle tarkistamaan saldoa. Aika hyvin kävi! Työhön käytetty yhteensä kymmentä eri väriä ja alusen toisella puolella sama raidoitus. Vielä olisi viisi tuollaista korkkialusta päällitettävänä. Seuraavaksi yritän vähän jotain muuta kuin pelkkää raitaa. Ei takeita onnistumisesta..

Ote keittiöarjesta..

Laitan kananmunat kattilaan ja kaadan kylmää vettä päälle. Siirrän lämpenevälle liedelle ja siirryn muihin puuhiin. Määrittelemättömän ajan päästä käydään seuraavanlainen dialogi.
minä: Onkohan kananmunat jo valmiit?
puoliso: Miten pitkään ne on kiehunu?
minä: En minä tiedä..
puoliso: ...

Olen ehtinyt toistaa tätä samaa kuviota jo neljä vuotta ja ylläoleva keskustelu on kutakuinkin pysynyt samana vuosien varrella. Välillä puoliso ihmettelee ääneen, että mitä minä sitä häneltä kysyn. Nykyään hän tyytyy pyörittelemään silmiään. Jotkut asiat ei vaan ikinä muutu.. :]

2 kommenttia:

 1. Moi :) Vihdoin löysin lapun johon kesäisillä käsitylökutsuilla kirjasin blogisi osoitteen joten piti tulla heti ihmettelmään...Kiva pannunalusta ja ihania kuvia pikkumiehestä! Niin se vaan vauhdilla kasvaa...

  Vielä viikko lomaa jäljellä ja sitten taas Tampereelle. Näkymisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi!! Mä olen käynyt tooooodella hitaalla kun nyt vasta vastaan tähän, sorii :) Kiva kun löysit tänne, määki seuraan sun blogia. Pikkusen olet taitava!!

   Ens la nähdään, kiva kiva :)

   Poista