tiistai 18. maaliskuuta 2014

Aamua paloineen

Laskeskelin tuossa ja taisin saada 5 ateriaa päivääni. Aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Toisinaan kyllä joutuu lisäämään useamman välipalan esim. aamupalan ja lounaan välille. Olenkin yrittänyt etsiä jotain laukussa kannettavaa patukkaa ym mitä voisi heittää naamaan äkillisen nälän yllättäessa. En kuitenkaan ole löytänyt tämän hetkisiin hiilarirajoihin mahtuvaa tuotetta. Tuleeko sinulle mieleen joku?

Aamupala:

Kupillinen maitoa kahvilla.. (kyllä, hukutan kahvini maitoon)
Munakas ylläritäytteillä (mitä jääkaapista löytyy)
Pekoni, nakki, leikkele ym mitä edelliseltä päivältä jäänyt
Salaatti, tomaatti, kurkku, porkkana ym.
Ja pätkä selleriä (siedettävä kuorittuna ja pakko syödä kun ostin ison nipun mielenhäiriössä)

Aamiainen on aiemminkin sisältänyt munakasta ja lihaa, mutta vähemmällä salaatilla/kasviksilla ja lisäyksenä leipä. Eipä sitä viljaa tarvitse masun täytteeksi, huomaan että nykyinen malli aika hyvin pitää nälkää sinne lounaalle asti. Aamupala syödään yleensä siinä aamukahdeksan maissa :]

Tänään aamu alkoi näillä. Munakas tuoreilla herkkusienillä, nakeilla ja sipulilla. Mausteena suolaa, mustapippuria ja kuivattua chiliä. Höysteinä jääsalaattia ja minuluumukirsikkatomaattia selleriveneessä.

Kesää kohti kun mennään niin aamupalan kevennys houkuttelee. Ruokaisa smoothie voisi olla aika virkistävä.. Mitä suosittelisit?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti