tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kevättä ilmassa

Viikonloppu oli v.a.i.k.e.a! Ihan hirmuisesti teki mieli syödä kaikkea hyvää. Jopa lapsosen maissi-riisipuuro tuoksui huumaavan hyvältä. Aion syödä sitä heti herkkupäivänä, kunhan siis olen päättänyt milloin sellaista vietetään..

Vartalossa alkaa tuntua ihan positiivisia muutoksia. Itse huomaan peilistä kyllä sen, että turvotus on suurelta osin tiessään. Nyt myös yhdet vanhat farkut mahtuu jalkaan. Toki ne vielä vyötäröltä vähän kiristää, mutta mukava saada "uusia" vaatteita vaaterepertuaariin! Yläosien kannalta helpottaa varmasti myös sitten kun imettäminen loppuu.

Niin siitä herkkupäivästä. Eli silloin monta vuotta sitten menin viisi viikkoa ilman herkkuja ja siitä eteenpäin joka viikko herkkupäivän kanssa. Ajattelin tällä kertaa myös mennä niin pitkään kuin mahdollista ilman sitä herkkupäivää. Vaikka viikonloppu oli tiukka, niin esim. se viisi viikkoa ei vielä tunnu liian tiukalta rutistukselta. Suap nährä miten käy..

Isoilta kiusauksilta on muuten vältytty myös sen takia, että puolisoni on ruvennut noudattamaan samaa ruokavaliota kuin minäkin. Kyllähän hän välillä herkuttelee, eikä se minua haittaa, koska päivät muuten menee mukavasti kun voi tehdä samaa ruokaa molemmille. Ihan mukavaa jakaa tämäkin kokemus hänen kanssaan :]

Puolisoni täytti tänään vuosia ja lykkäsi aamulla vanhemmiltani saadun suolatun lampaan potkan uuniin. Heillä on kesäisin lampaita ja sitä kautta saadaan välillä pakkanen täyteen. Paistia saatiin sitten lounaaksi ja jäi vielä päivällistäkin varten. Lisukkeena pannulla paistettuja kasviksia; pinaattia, purjoa, porkkanaa, kesäkurpitsaa ja sieniä :]


Huomenna toisen viikon viimeinen päivä. Hui, miten tämä aika menee näin nopeasti!! Ja kesäkin taas lähempänä, mahtavaa! Hassua miten sen valon lisääntymisen huomaa. Itse havahduin siihen kun vein lapsosta nukkumaan puoli kahdeksalta illalla ja ikkunoista kajasti vieläkin hämärän seasta valoa. Tuleekohan ensi kesästä yhtä helteinen kuin viime kesästä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti