keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Valehtelisin jos väittäisin..

Ettei mua laihduttaminen kiinnosta. Todellakin kiinnostaa. Tottakai muutosta motivoi myös terveelliset elämäntavat, mutta enemmän tällä hetkellä painon pudottaminen ja peilikuvan näkeminen.

Ihannepainokseni olen aina ajatellut n. 57kg. Pituutta korrellani on 161cm. Aika tappi omasta mielestä. Ja voitte kuvitella millaiseksi tapiksi itseni tunsin raskauden lopulla kun painoa oli kertynyt suunnilleen 19kg, ehkä enemmänkin. Raskauden alussa painoin n. 63kg ja synnytyksen hetkellä 82kg.

Synnytyksen jälkeen paino karisi nopeasti 12kg ja tässä kuluneen 7kk jälkeen olen vakiintunut lukemiin 67kg-68kg. Tavoitteekseni asetan nyt sen lähtöpainon (63). Sen jälkeen katsotaan miten ahneeksi muutun ja millaisilla keinoilla tuota ihannepainoa voisi lähteä hakemaan.

Entisten työkavereiden kanssa julistimme joka kevät Kinkku kesäkuntoon- projektin alkaneeksi. Kinkku maistui kyllä, kesäkunto jäi haaveeksi. Olisipa kiva kyllä jos tulevana kesänä uimarannalle voisi pukea kaapissa odottavat biksut tai sievän kokouikkarin nykyisen käyttöön jääneen mammauikkarin sijaan..

Niin ja tietenkin, tämähän on yksi iso pollakohta suunnitelmaani! :]


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti