torstai 27. maaliskuuta 2014

Viikko 3

Tänään lähti muuten kolmas viikko käyntiin. Hampaita kiristellen ikävä kyllä. Karmea vehnähötön ja sokerin himo on iskenyt ja tekisi mieli napostella jotain koko ajan. Kolmas punnistuskaan ei hillinnyt himoja vaikka pieniä tuloksia on saatu taas aikaiseksi. Lähtötilanteessa painoin 67,3kg, ensimmäisen viikon jälkeen 66,3kg ja tänään 65,6kg. Suunta on siis edelleen oikea. Tahti vaan tuntuu tappavan hitaalta. Puolisoni yritti kyllä toppuutella minua, että terveellinen laihdutustahti olisi -500g viikossa. Höpö höpö teki mieli sanoa, minä haluan -2kg viikossa!!!

Niistä napostelemisista. Mentorini laittoikin edellisellä viikolla viestiä PROfeel proteiinijuomista. Kävin Valion sivuilla kurkkaamassa ja aika hyvä vaihtoehto tosiaan! Varsinkin mangon makuisena houkuttelee! Hiilareitakin aika vähän, 6.8g/100g ja säilyy huoneenlämmössä joten voisi laukussakin kanniskella hätätilanteiden varalta.

Minullahan on tosiaan edelleen voimassa se max 5g/100g hiilariraja, mutta todellisuus on se että jo pelkästään porkkanassa on päälle tuon määrän enkä halua sitä jättää pois ruokavaliostani. Mantelit on toinen pieni "paha", mutta niin hyvä ettei edes kannata harkita niistä luopumista. Jonkun verran joustoa siis joutuu tekemään ja ennenkaikkea saa tehdä. Pollahan tässä hajoaisi jos ihan kaikki menisi pannaan.

Tämän aamun naposteltavat. Juustoa piti käydä raastamassa toinen samanmoinen. Sitten puolisoni äiti kävi vihjaamassa, että puuhaaminen voisi auttaa ajatuksia muille urille kun hänelle tuskaani ruikutin..

Oikeassahan hän oli! Loppupäivä on mennyt helpommin, ei tuskatta, mutta helpommin. Iltapalaksi salaattia ja gambas al ajilloa chilillä höystettynä nam :]Ei kommentteja:

Lähetä kommentti