sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Päivällinen

Skipataan välipalat ja loikataan suoraan päivälliseen, oli niin hyvää nääs! Perus salaattia (tomaatti, kurkku, suippopaprika, cosmopolitan-salaatti, kreikkalainen juusto) jonka päälle täräytin zucchinia pekonilla ja ranskankermalla NAM!

Zucchini on siis kesäkurpitsa pastaa, ohjeen bongasin täältä: http://www.polakki.blogspot.fi/2014/03/kasviskeskiviikko.html 

Elämäntaparemontti-rintamalla ei uusia tuulia. Viikonloppu vietettiin lapsosen mummilassa. Mietin mitenkä maltan mieleni kun yleensä kaapit pursuaa herkkuja ja vastustaminen tekee tiukkaa. Mutta mitäs mitäs, puoliso ei löytänyt mistään mitään namia. Minulle se oli helpotus! Ei tarvinut taistella mitään vastaan. Jääkaappikin oli pyynnöstäni pullollaan kasviksia ja lihoja. Herkuteltiin hyvin ja illalla saunan jälkeen jälkkäriksi marjasmoothiet :]

Hedelmiä minun on kyllä ikävä..


2 kommenttia:

 1. Ouu näyttääpäs hyvältä, pitää kokeilla viikonloppuna!
  Hei laitappas sen kesäkurpitsalaatikon resepti tänne joskus :D Tekis mieli sitäkin mussuttaa oikein kunnolla.
  Huippua, että se ykskin on innostunu syömään samoja ruokia. Paljon kivempi, kun ei tarvitse katsella toisen pastalautasta vierellä.
  Hyvin menee!! Jeejee jatka vaan! Kesäbeibeillään sit viimestään juhannuksen jälkeen jos kelit sallii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä kun muistutit! Määpä laitan sen tänne joku kerta :)

   Joo kyllä on ollut viime päiviin asti mukavaa.. Nyt sillä on alkanu vannetta kiristämään sokerinhimo :D Mutta vielä porskutellaan minun malliin.

   Kiitos tsemppauksesta!! Juhannuksena sit repästään :P

   Poista