perjantai 28. maaliskuuta 2014

Välipala

Justiinsa tuossa vähän aikaa sitten syötiin lounasta, mutta vähän jäi kurnuttamaan masun pohjaa. Maitorahka on mielestäni aika kauhean makuista. Maku varmaan syöpynyt mieleeni mummolasta ja täytekakuista. Kerman sijaan kakku kuorrutettiin maitorahkalla. Ihan raikas maku varmasti punaviinimarjoineen, mutta minulla se juuttui kurkkuun. Ja edelleen se tahtoo jämähtää suuhun pyörimään.

Otan jälleen kerran härkää sarvista kiinni. Viimeksi selleri, nyt maitorahka. Aloitetaan luonnollisesti siitä houkuttelevimman kuuloisesta. Valion pehmeä maitorahka on tosiaan aavistuksen pehmeämpi kuin perussetti. Maistetaan ensin sellaisenaan. Iiiiiiishhh... Joo ei toiminut. Ei hätää, vähän tässä sotkin ja testailin ja sain aika hyvän makuyhdistelmän..

Pohjalle puoli purkkia maitorahkaa,
Päälle pari lusikallista Lidlin kreikkalaista jogurttia,
Ja vielä kunnon loraus mansikan makuista light mehukeittoa.

Tietenkin huijasin tuossa. Ennen mehukeittoa sekoitin rahkan ja jogurtin keskenään kera aspartaamin. Makeutusjauhe on ollut makeanhimon pelastus nyt jo useampaan otteeseen. Onneksi sitä tavaraa myydään isoissa purkeissa, maitorahkaa löytyy nimittäin jääpaakista vielä pari purkkia..


2 kommenttia:

  1. Laitan monesti itse rahkan lisäksi marjoja ja manteleita, suosittelen :) T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei manteleita en olekaan vielä älynnyt laittaa sekaan! Marjoja onneksi löytyy pakkasesta, hyvä helpotus makean nälkään :)

      Poista