torstai 20. maaliskuuta 2014

Toinen viikko toivoa täynnä

En omista vaakaa joten joudun tekemään punnitukseni aina kun mahdollista. Sotii aavistuksen sitä vastaan, että punnitus olisi hyvä tehdä vain kerran viikossa ennalta määriteltynä päivänä samaan vuorokauden aikaan. Painohan nimittäin heittelee vuorokauden aikanakin, niin kokonaiskuva tilanteesta voi hämärtyä.

Noh, ajelimme eilen lapsosen mummilaan ja en malttanut odottaa aamuun vaan kävin tekemässä iltapunnituksen. Virhe. Paino näytti tismalleen samaa kuin viime lauantaina jolloin tein ensimmäisen punnituksen. Ajatuskuplaani ilmaantui iso "MÖÖ!". Heti raportoimaan parille mentorilleni, että mitä minä teen väärin?! Onneksi he reagoivat nopeasti ja sain mielenrauhan. Eihän näin lyhyessä ajassa nyt voisi mitään mullistavia muutoksia odottaa, jos edes ollenkaan.

Vastoin sääntöäni punnitsin itseni uudestaan aamulla ja lukema -1kg. Niin pieni luku ja silti niin iso merkitys. Näillä fiiliksillä on hienoa aloittaa uusi viikko! Aavistuksen mielialaa kyllä sumentaa äkillisesti iskenyt flunssa. Masuun, kurkkuun ja päähän koskee. Onneksi elämäntapamuutokseni ei lähtenyt ensimmäisenä liikkeelle liikunnan lisäämisestä, sillä nyt siihen olisi tullut monenkin päivän ellei viikon stoppi. Tämän olen kokenut jo niin monta kertaa aiemminkin ja kipeänä kun on niin raasu olo muutenkin, on saatava herkkua ja palataan joka suhteessa lähtöruutuun.

Ei tällä kertaa! Minun -1kg loi taistelutahtoa ja ruokki mielen lujuutta. Näillä eväillä on hyvä jatkaa :]


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti