tiistai 18. maaliskuuta 2014

Dieetti vai elämäntapamuutos..

Alunperin tämän blogin oli tarkoitus sisältää kouluun liittyviä asioita, mutta eipä siinä mitään niin mielenkiintoista tullut vastaan jotta siitä olisi kirjoittaakin jaksanut. Ehkä tulevista sairaanhoitajan opinnoista sitten!

Siihen asti ihmetellään vaikka elämäntaparemonttia, omakotitalon ja puutarhan hoitoa, koiran kommelluksia, liikkumisen iloa ja ilottomuutta ja aika näyttää mitä kaikkea muuta :)

Uusi juttu, elämäntaparemontti, alkoi 13.3 eli ihan vähän aikaa sitten. Elämä alkoi olla siinä pisteessä, että herkkua oli saatava napaan päivittäin ja ei pelkästään iltaisin lapsen nukahdettua. Milloin oli sipsipussi kainalossa, jäätelökippo mahan päällä tai suklaakakkua uunissa tekeytymässä. Huh mitä oloja, niin henkisesti kuin fyysisesti. Toki olin jo pitkään miettinyt, että jotain pitäisi muuttaa mutta sitten ensi maanantaina vaikka kun viikonloppu ohi, ajattelin. Että saisi vielä pari päivää hyvällä omalla tunnolla herkutella.

En tiedä mikä naksahti. Nukuinko yöni jotenkin erityisen hyvin tai huonosti, mutta torstaina 13.3 sen tein. Kauan kaivatun muutoksen. Koska olen ääripää-ihminen, muutos on aiemmin totuttuun verrattuna aika raju. Ja niin alkoi vähähiilihydraattinen ruokavalio. Aika näyttää muuttuuko se elämäntavaksi, nyt kuitenkin viikon otannalla ja harjoittelulla huomaan näkeväni itseni paremmassa valossa. Voisi ehkä sanoa jopa ylpeydeksi. Hyvä minä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti