tiistai 18. maaliskuuta 2014

Porkkanaspagetti

Ei sen terveellisen ruoan tarvitse näyttää yhtään sen huonommalta kuin yleisen lautasmallin väkerrykset. Pelottavaahan se tietty on, hevi-osasto on täynnä kummajaisia. Ruskeita, oransseja, vihreitä, punaisia, kellertävän kukertavia ja kuka tietää mitä niillä kaikilla tehdään saatikka miltä ne maistuu :O

Mun mielestä ruoasta saa paljon mielenkiintoisempaa kun vähän miettii miten esimerkiksi pilkkoo salaatin tai kasvikset. Kouluruokalassa tottui näkemään porkkanaa aina pyöreiksi renkaiksi leikattuina. Kammottavaa. Ikävä kyllä tuntuu, että kyseisen herkun maku kärsii suussani vain ulkonäön vuoksi. No ei enää! Porkkanavallankumous, täältä tullaan!

Suikuloi porkkanaa kuorimaveitsellä tai juustohöylällä

Asettele lautaselle ja lisää muut jutut. Aika maukasta, eikö :]

P.S. No en minä tietenkään niin pienestä annoksesta täyteen tule, tällainen mattö sen olla pitää!



1 kommentti:

  1. Ihan sairaan hyvännäköstä tuo porkkanaspagetti! Vitsit. Pitää ehdottomasti kokeilla.
    Ja kiva lukea täältä kuulumisia, katella herkullisia ruokakuvia sun muuta. Saa vähän inspiraatiota omaankin remonttiin :D

    VastaaPoista