tiistai 13. toukokuuta 2014

Banaanimunakas

Makea aamun aloitus nam nam! Kokeilin vuosi takaperin samaa, mutta heitin kananmunan ja banaanin blenderiin. Taikinasta tuli liian kuohkea eikä sitä saanut käännettyä pannulla rikkoutumatta. Tällä kertaa laitoin kananmunan syvään lautaseen ja muussasin sekaan 3/4 kypsää banaania. Paisto voinokareen kera. Tätäkin sai kääntää varovasti ja alemmasta kuvasta huomaa, että halkeama tuli mutta piti muotonsa kuitenkin. 


Maku aika makea, tosin tuumisin että olisi voinut vaikka laittaa koko banaanin sekaan. Useissa netistä löydettävissä ohjeissa kananmunia on useampia yhtä banaania kohden, mutta mielestäni yksi kananmuna riittää. Muutoin kananmunan maku puskee liikaa läpi.


Munakkaan päällä turkkilaista jogurttia ja pakkasesta sulatettuja mustikoita. Hurjan hyvää oli kyllä ja aika täyttävä! Mukavaa vaihtelua siihen suolaiseen aamupalaan :]

2 kommenttia:

  1. Ooo, nää on niin hyviä! Mä tykkään tehdä niin, että blenderiin kaksi munaa ja banaani, vähän kanelia ja vaniljajauhetta. Siitä tulee kaksi lettua, joita tykkään nauttia esim. maapähkinävoin ja mansikoiden kanssa <3

    Törmäsin sun blogiisi äsken ja ihastuin. Jään ehdottomasti lukemaan :) Sulla on kiva kirjoitustyyli ja mahtavan oloinen asenne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maisa, mukava kuulla että olet viihtynyt blogini parissa :)

      Tuota maapähkinävoita mun pitääkin kokeilla, vaikka seuraavan herkkupäivän yhteydessä! Ja enpä muuten itse älynnyt, että taikinaa voisi maustaa jotenkin :D Kiitos siis siitäkin vinkistä!

      Poista