sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Minäkin Brutukseni

Olen aina pitänyt ripsiäni kohtuullisen pitkinä ja saanut usein kuullakin niistä ihmettelyä, varsinkin jos olen sipaissut vähän ripsiväriä päälle. Tässä parina kuluneena vuotena olen kuitenkin huomannut, että ripseni eivät tunnu omasta mielestä enää riittävän pitkiltä tai näyttäviltä. En hoida ripsiäni mitenkään, mutta en myöskään ole kuluttanut niitä meikeillä kuin korkeintaan pari kertaa vuodessa. Nyt sitten sorruinkin kokeilemaan jotain mitä aiemmin pidin ainakin omalla kohdallani turhamaisena. Nimittäin otin ripsien pidennykset.

Silmät auki

Ystävä opiskelee parturi-kampaajaksi ja laittoi pari viikkoa sitten viestiä, että tekee nykyään myös ripsien pidennyksiä. Hänen pyytämä hinta oli mielestäni oikein kohtuullinen joten en epäröinyt hetkeäkään. Puolisolle kerroin vasta pari päivää sitten koska tiedän hänen suhtautuvan tällaisiin juttuihin silmiä pyöritellen. Hän pitää minusta kuulemma luonnollisen näköisenä, meikkikään ei hänen mielestään ole millään tavalla välttämätön. Ehkä joskus vielä osaan ottaa tuon kohteliaisuutena. Huvittavinta tässä hommassa oli se, että kotiin tultuani puoliso siristeli silmiään ja mittaili. Sitten totesi ettei huomaa eroa. Miehet :]

Silmät kiinni

Oikeasti jännitin näiden ottamista. Olen nähnyt kaupungilla joillain tytöillä ihmeellisiä virityksiä. Liian pitkiä tai liian tuuheita ja jollain paralla molempia. Olinkin helpottunut ja mielissäni siitä miten luonnolliselta pidennykset näyttävät ja silmäluomet eivät tunnu juurikaan sen raskaammilta kuin ennenkään. Minulle laitettujen minkkiripsien pituus on 12mm, omat ripset n. 10-12mm. Eli silmämääräisesti pituuden lisäystä ei välttämättä edestä katsottuna ainakaan huomaa. Sivusta taas itse ainakin näen selvän eron. Ajattelin huollattaa näitä pari kertaa ja sitten ottaa pois. Loppukesästä voisi kokeilla uudestaan. Olen kuullut ettei ripsien pidennyksiä kannata pitää jatkuvasti koska ne rasittavat omia ripsiä. Valitettavasti minulla ei ole teille näyttää ennen ja jälkeen kuvia, mutta kysynpä nyt kuitenkin, että mitä mieltä olette? Oletko itse kokeillut pidennyksiä tai ajattelitko joskus kokeilla?

6 kommenttia:

 1. ... näin vegaaninäkökulmasta: minkkiripset on vähän sama asia kuin turkki. Tarpeellisempi oikealle omistajalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman käsitykseni mukaan minkkiripset ovat kuitua, mutta pintakäsitelty kiiltäviksi ja näin antavat "laadukkaamman" vaikutelman. Ilmeisesti jotkut käyttävät myös aidosta minkistä nyhdettyjä karvoja (?), mutta minulla pitäisi olla ihan sitä kuitua killumassa. Sanottakoon vielä, että itse vastustan turkistarhausta ym kaikissa muodoissaan sekä eläinkokeita.

   Poista
  2. Ainakin OE:n turkistarhauksenvastaisissa kirjastonäyttelyissä on ollut esillä minkinkarvatekoripsiä. Nyt kun googlettelin asiaa, vaikuttaisi, että markkinoilla on molempia, mutta aika hämärä homma.

   Tällaisen blogikirjoituksen löysin aiheesta
   http://laiskiainen-riippukeinussa.blogspot.fi/2012/11/mysteeri-nimelta-minkkiripset.html

   Poista
  3. Selailin itsekin eilen lisätietoa aiheesta googlesta, osa hyvinkin ristiriitaista mutta nimellä minkkiripsi on tosiaan myynnissä sekä synteettistä- että aitoa karvaa. Suosittelen itselleni ja muillekin olemaan tarkkana tuotteen käytössä ja välttämistä jos tuotteen alkuperästä ei ole varmuutta. Kaikella kunnioituksella ja ystävyydellä kuitenkin huomauttaisin sinulle, että vaikka ei olisi vegaani, ei tarkoita sitä ettei olisi kiinnostunut ja huolestunut eläinten oikeuksista ja toteuttaisi niitä koskevia valintoja muilla elämän osa-alueilla :]

   Poista
  4. Sitä en epäilekään :) en vain ollut ennen tätä asiaan perehtymistä kuullut tästä ilmiöstä, että synteettistä matskua kutsutaan ylellisen vaikutelman luomiseksi minkkiripsiksi, kun aitojakin minkkiripsiä on.

   Kriittinen kulutus aina kunniaan :)

   PS. Täytyy todeta että tää sun kommentoinnin valvonta on kommentoijalle aika työläs ja hidas.

   Poista
  5. Joo taitaa se olla.. Oli tuossa joku aika sitten tilanne, että piti vähän seurata mitä kommentteja tänne tulee. "Vaara" taitaa kuitenkin olla ohi :]

   Poista