torstai 15. toukokuuta 2014

Grillauskausi avattu

Kumma ja jännä juttu. Tässä on pari viikkoa menty pipo vähän löysemmällä syömisten suhteen ja silti tuloksia syntyy. Toinen niistä viikoista täysin katsomatta mitä suuhun pistää ja toinen vähän seuraten ja miettien, mutta huomattavasti rennommin kuin elämäntaparemontin alussa. Aikamoista, nimittäin paino nyt 64.2kg ja alimmillaan yli vuoteen hooray :] Toinen kumma ja jännä juttu on miten nälkä tai kylläisyys vaikuttaa minäkuvaan. Aamulla nälkäisenä peilikuva näytti hoikalta ja hoikentuneelta, kylläisenä pahimmillaan viisi kiloa painavammalta.

Tänään se vihdoin muuten saatiin käyttöön. No grilli nimittäin! Savustin, Weber Smokey mountain cooker, meillä on ollut jo jonkin aikaa, mutta eilen puoliso kävi ostamassa Weber one touch brikettigrillin. Lounas ja päivällinen on sitten kärytelty menemään ja kyllä vaan kesä maistuu. Kuulemma vielä ehkä kaasugrilliäkin voisi miettiä vaikka syksyn alennusmyynneistä. Sittenhän täällä olisi grilli talon joka kulmalla. No ei ihan, kulmia tästä talosta nimittäin löytyy 14. Ihan käytiin laskemassa.

MM-kisoja seuratessa täälläkin..

Tulin juuri toiselta ryhmätunnilta ja huisin hauskaa oli. Päästiin hyvän kelin sallimana kentälle. Viime viikon tunti meni pienen pienessä maneesissa karmeassa kelissä. Varpaat ja korvat jäässä yritin pysyä pois muiden tieltä ja olla törmäättä kehenkään. Tänään meininki oli jo paljon parempi. Tuli myös jutusteltua muiden kanssa ja heille tuli yllätyksenä se, että olen ratsastunut niin vähän aikaa ja kuitenkin osaan jo laukata. Minä en edes aiemmin älynnyt iloita asiasta, koska luulin että se on ihan normaali tahti oppia lajia. Niinpä kotimatka meni hihkuen ja puolisolle riemuitsin "mä osaan, mä osaan" :] Ja oikeastihan mä osaan vasta tosi vähän, mutta näitä virstanpylväitä pitää matkanvarrella olla jotta reissu ei tuntuisi liian pitkältä. Olipas syvällistä taas :D

Pari viikkoa sitten tuli muuten tosiaan ostettua niitä varusteitakin. Kävin Hööksistä ostamassa CRW:n housut, ratsastussukat ja minichapsit. Kypärän ostin toisesta liikkeestä ja kengäthän minulla olikin jo aiemmin hankittuna. Ihan eri fiiliksellä kyllä käy tunneilla kun on oma varustus "kunnossa". Mitään turhan kallista en kyllä ole raaskinut ostaa. En vielä uskalla ajatella, että tästä tulisi pidempiaikaista harrastusta (vaikka niin kovin kyllä toivonkin) jo ihan tätä allergiaakin ajatellen. Tänään otti jo hevosta valmistella niin kovasti hengitysteihin ja tunti meni välillä aivastellessa. Nyt on nuhainen ja tukkoinen olo ja se kyllä harmittaa. Imettämisen takia en voi ottaa allergialääkkeitä joten tämä täytyy nyt vaan sietää. Jotain hyvää sentään, viime viikolla ja tänään ei tullut ollenkaan iho-oireita, hooray sillekin :]

Iltapalaksi vedetty iltapäivällä grillattua kanankoipea, vihersalaattia ja pekoniin käärittyä ja tuorejuustolla täytettyä herkkusientä. Jälkiruoaksi haen kipollisen turkkilaista jogurttia ja taidan maustaa sen vadelman makuisella Fun light tiivistemehulla. Hetki lepoa ja sitten nukkumaan. Huomenna taas reissun päälle, lauantaina olemme juhlistamassa puolison kurssikaverin naimisiinmenoa entisessä kotikaupungissamme. Mukava viikonloppu edessä, varsinkin kun mahdun taas yhteen vanhaan mutta ihanaan juhlapukuun.

Hyvää viikonloppua sinullekin :]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti