maanantai 19. toukokuuta 2014

Hektistä, mutta ihanaa

Oho! Pisin tauko kirjoittelusta tähän mennessä. Päivittäin on kyllä tullut mietittyä tätä oman mielen purkupaikkaa, mutta viikonloppu on ollut niin hektinen ettei ylimääräistä aikaa ole ollut.

Oma koti kullan kallis :]

Perjantaina ajeltiin puolison vanhemmille viemään Hertta heille hoitoon. Lauantaina aamulla kahdeksalta startti kohti Pohjois-savoa aiemmin mainitsemiini häihin. 100km ajettuamme puolison äiti soitti, että taisimme unohtaa pukupussin heille. Voe hele.. Ei muuta kun auto ympäri ja sovittiin, että puolison isä ajaa vastaan. Pukuhenkarissa oli meidän kaikkien kolmen vaatteet. Luojan kiitos olimme aikatauluttaneet pari tuntia "ylimääräistä" ajomatkaan, niin vaatteiden haku onnistui. Alunperin piti mennä ystävän luo, jonka luona samana iltana yövyimme, vaihtamaan juhlavaatteet päälle, laittamaan hiuksia ja meikkaamaan ym. Kun aikataulut meni pieleen, niin meikkaus piti hoitaa autossa. Melko vaikeaa sanoisinko, varsinkin kun istuin lapsosen vieressä takapenkillä. Onneksi autossa on panorama-ikkuna joten edes "valaistus" oli kondiksessa. Kärsin myös matkapahoinvoinnista ja meikkaaminen takapenkillä aiheutti loppumatkan ajaksi melkoista öllötystä ja huokailua. Ennen juhlapaikalle kurvaamista pysähdyimme vielä huoltsikalle vaihtamaan vaatteet ja sipaisin samalla hiukset yhteen. Btw, vessaan jonottaessa Anneli Jäätteenmäki lipui ohi ja ihasteli lapsukaista samalla. Voittiko ihailulla äänen europarlamenttivaaleissa, jää nähtäväksi.

Hienosti kuvassa mukana lapsosen ruoalla tahrima pöytäliina :]

Häät olivat kauniit ja juhla hyvin mieluisa. Pöytäjärjetys oli järkevä ja juhlapaikka ihan mieletön! Takapihalla iso, siis ISO, nurmikenttä mikä päättyi järven rantaan ja rantaa koristi iso tuulimylly. Silmä kyllä lepäsi niissä maisemissa ja sään ollessa oikeastaan ihan paras mahdollinen pukujuhlille, voin kuvitella morsiusparin olleen hyvin tyytyväisiä päivään :] Vielä olisi loppukesästä kahdet muut häät juhlittavana ja mikäs niitä juhliessa kun ihania päiviä ne sellaiset!

Lounas; 
tomaatti-, sipuli-, appelsiinisalaatti, kaali- ja purjosalaatti ja 
Wilhelm chorizo makkaraa sinapin kera. 
Välipalapähkinät odottamassa kahvihetkeä.

Tämä päivä onkin sitten mennyt omaa pihaa kuluttaessa. Tällaisina kesäpäivinä arvostaa aikaista herätystä, sillä pihalle paukattiin jo kahdeksalta koko porukka kun lämpöä piisasi jo niillä tunneilla. Lapsonen istui viltin päällä aurinkovarjon suojassa, Hertta lokoili nurmella juksuhihnan päässä ja minä puolison kanssa tehtiin pieniä pihahommia. Pestiin terassi siitepölystä, kitkettiin kukkapenkit, siistittiin pensaita, kasteltiin tuijia, ym muuta pientä mukavaa auringon oton lisäksi. Nyt vesisateen ja ukkosen jäljiltä ilta-aurinko saa takapihan ja kirsikkapuut näyttämään mielettömän kauniilta. Yritin tallentaa tunnelmaa puhelimen kameralla, mutta ei kyllä välity millään se mitä paljaalla silmällä näkee.

Sadepilvet väistymässä ilta-auringon tieltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti