torstai 17. huhtikuuta 2014

Aarre

Pelattiin puolison kanssa minigolfia suhteemme alkuaikana. Rata oli hieno ja pitkä. Olin kovassa vedossa ja puhtaalla tuurilla pieksin puolisoni melkein jokaisella reiällä. En ole vielä toistamiseen yltänyt yhtä hienoon tulokseen vaikka yritystä on välillä ollut. Sovittiin ennen pelaamisen alkamista, että voittaja saa valita palkinnon. Minä pyysin puolisoani tekemään minulle papukaija- korvakorut.


Olisitte nähnyt puolisoni ilmeen kun kuuli toiveeni. Silmät taisivat pyörähtää ainakin pari kertaa ympäri. En kuitenkaan muuttanut mieltäni ja pidin toiveesta kiinni. Tosin en itsekään vielä siinä vaiheessa uskonut toiveeni toteutuvan. Kunhan ajattelin testata kundia, että kuinka tosissaan tässä oikein ollaan.


Kohta neljä vuotta kulunut siitä kun sain nämä korvakorut ja ne ovat edelleen kallein aarteeni. Luovuuden puuskassaan mies ryhtyi tänään täydentämään sarjaa. Saan kuulemma vielä korvakoruihin täsmäävän kaulakorun. Aikamoista :]

P.S. Huomenna ensimmäinen ratsastustunti. Ostin kirpputorilta kärkivahventeiset jodhpur nilkkurit. Kaapista kaivoin mukavat pillifarkut, urheilutakin sekä nahkahanskat joita olen aiemminkin käyttänyt tallilla. Kypärän lainaan tallilta ensimmäisille tunneille. Jänskättää!


1 kommentti: