keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kookosöljyn tuoksuinen koti

Siis tätähän on ylistetty melkein kaikkialla ja monta monta vuotta. Minulta vaan jotenkin mennyt koko juttu ohi vaikka kaveri joskus oikein antoi purkillisen ainetta. En muista mitä tein purkille, mutta en löytänyt sitä ainakaan enää mistään kaappieni kätköistä buu.

Onneksi kauppareissu läheiseen K-Supermarkettiin ja kiireetön aikataulu sai katselemaan hyllyjä tutkivalla mielialalla. Mukaan tarttui CocoVin kylmäpuristettu luomu kookosöljy 500ml. Aika iso ensimmäistä kokeilua varten, mutta muita vaihtoehtoja ei ollut niin ei tarvinut miettiä asiaa. Puolisoa sai kyllä hetken suostutella ostopäätöstä varten koska purkki maksoi muistaakseni 9,30€. Kylläpä "terveellinen" elämä on kallista, iso BUU sillekin asialle!


Tuoksu on kyllä huumaavan ihana ja purkki on väriltään mieleeni. Paljastin varmaan tuolla virkkeellä kuuluvani siihen ryhmään joka esimerkiksi ostaisi auton pelkän värin perusteella..


Ihan ensimmäiseksi eristin osan öljystä pestyyn muksu-sosepurkkiin. Tämä purkki pääsi vessaan hyllylleni ja tulee kasvojen ja hiusten hoitoa varten. Kävimme äsken saunassa ja tuote pääsi testiin. Ensin sivelin kasvoille, olin yllättynyt miten mukavan tuntuista tuo on ja miten nopeasti kiinteä öljy sulaa lämpimiin sormiin. Kasvot eivät myöskään tunnu, ainakaan pahasti, öljyisiltä. Sitten sipaisin vielä kosteisiin hiuksiin latvoihin pienen määrän. Monet tekevät samoin ennen hiusten pesua, mutta ajattelin itse jättää öljyn hiuksiin suojaamaan latvoja kuivumiselta. Lopuksi levitin vähän dekolteelle, käsivarsille ym. Tuoksu on muuten ihana! Jopa puolisoni rasvasi kasvonsa tällä ja huokaili miten rupesi tekemään Bounty -suklaata mieli :]


Tässä vielä kuva vessan peilikaapin alimmaisesta rivistä ja useammin ja harvemmin käyttämistäni tuotteista. Osan olen saanut lahjana, osan ostanut itse. Chanelin, Swarowskin ja Avonin tuotteet lahjoina saatuja. Vichy kasvojen puhdistusvaahto saatu apteekista tuotelahjana ostaessani aurinkorasvan ja after sun rasvan. Muut itse hankkimia. Eniten tällä hetkellä käytössä eturivin suora. Mitähän sitä vielä tuonne keksisi änkeä.. :]Ei kommentteja:

Lähetä kommentti