lauantai 19. huhtikuuta 2014

Olisihan sen voinut toisinkin tehdä

Eilisestä herkkupäivästä otettiin kaikki irti. Oliko se sitten iloa vai pakonomaista toimintaa, niin en tiedä. Aamu alkoi pienellä suklaapatukalla. Sitten perään karjalanpiirakoita munavoilla. Lounaaksi pakkasesta itsetehtyä pizzaa. Välipaloiksi lisää suklaata, sipsejä ja foccacia leipää. Päivälliseksi savustettuja itse maustettuja ribsejä, coleslaw-salaattia, vihersalaattia ja mikroperunoita foccacia leivän kanssa. Jälkiruoaksi uunijäätelöä ja iltapalaksi vielä foccacia leipää, lauantaipussin karkkeja, suklaata, kinder munat ym ym ym.

Käsittämätöntä miten lapasesta touhu voi lähteä! Viikon takaista herkkupäivää odotettiin neljä viikkoa, silti silloin maltti oli parempi kuin eilen. Piti saada kaikkea. Aamulla oli työtä siivota jäljelle jääneitä herkkuja takaisin uumeniin ja siirtyä takaisin kananmuna-aamupalaan. Jotain tästä voisi oppia kyllä, jos fiksu olisi. Eilen olimme kyllä panostaneet laatuun, mutta niin monta juttua olisi voinut kuitenkin jättää pois menyystä.

Leivoin ensimmäistä kertaa foccaciaa. Ohje täällä.

Päivällinen katettu. 

Puolison maustama, 4 tunnin paistoajalla savustimessa muhinut kasa ribsejä. 
Hyvä aloitus grillikaudelle!

Ja lopuksi uunijäätelöä nam nam nam nam <3
Marengin alla pohjana digestive-keksejä ja pistaasipähkinöitä, 
välissä pakastemansikoita- ja mustikoita sekä vaniljajäätelöä.

Aamu alkoi flunssaisella fiiliksella, krapulan oireet iskivät tässä tätä tekstiä kirjoittaessa. Suuta kuivaa ja vähän pientä tärinää ilmassa. Loivennan olotilaani napostelemalla manteleita. Pitäisi vissiin kiinnittää siihenkin vähän enemmän huomiota, ei tahdo sellainen iso pussi enää riittää koko viikoksi..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti