torstai 3. huhtikuuta 2014

Viikko 4

Lähti käyntiin tänään. Hyvällä mielellä ollaan ja näin illasta taas masu täynnä, tällä kertaa wingsejä ja kasviksia kookosmaidossa. Kookosmaito on vielä aavistuksen vierasta aluetta joten ihan nappiin ei liemi mennyt, mutta opetellaan opetellaan.

Tänään käytiin taas vähän ostoksilla ja mukaan tarttui sitten ihan perus henkilövaaka. Mietittiin kaiken maailman kehonkoostumusmittareita, mutta mitäpä me oikeastaan sellaisilla. Tuo perusmalli on ihan passeli! Voisin muuten avata vähän meidän arjesta.

Ollaan siis lapsiperhe johon kuuluu minun lisäksi puoliso, 8kk ikäinen poika ja karkeakarvainen mäyräkoira Hertta. Hertta on reilun kahden vuoden ikäinen kiltti, mutta toisinaan hyvinkin itsepäinen pieni nakkeroinen. Rakas kuin mikä!

Ollaan oltu koko porukka kotona viime marraskuun alusta lähtien. Puolisoni jäi vanhempainvapaalle ja minä siinä sivussa myös kotiin. Yhteistä "aikataulutonta" arkea on jäljellä toukokuun loppuun. Oikeasti tämä on ollut ihanaa aikaa, varsinkin nyt kun muutto on jo muisto vain ja arki lähtenyt kunnolla uudessa kodissa rullaamaan. Nyt lähipäivinä olemme tehneet paljon pihatöitä, kaataneet puita, haravoineet, rakentaneet lehtikompostoria ym muuta mukavaa. Laitan kuvia pihapuuhista sitten vähän myöhemmin :]

Tarkoitukseni olisi jäädä kotiin vielä vuoden loppuun hoitovapaalle. Tammikuussa aloitan sitten sairaanhoitajan opinnot. Nyt on siis saanut täysillä nauttia tästä ajasta kun on suunnitelmat "selvillä" tuleville vuosille. Ja voi miten odotankaan kesää! Viime kesä oli kuuma, huh, viimeisillään raskaana se oli kuin olikin tukalaa vaikka pitkään nautinkin lämmöstä. Synnärillä oli myös melkoisen hikistä elokuun alussa. Ei paljon tuulettimet auttaneet hormoneista sekaisin olevia äitejä ;)

Hertta ja ruokapuuhat

Teki mieli jakaa tämä kuva vielä teidän kanssanne. Ruokarauha ei ole itsestäänselvyys enää jokaiselle meidän taloudessamme. Lapsonen on oppinut ryömimään ja tohottaa menemään suuntaan jos toiseen. Hertan ruoka- ja vesikippo ovat erittäin mielenkiintoisia, varsinkin kun niihin laittaa täytettä. Oli siis pakko laittaa koiraporttia suojaksi. Vielä Hertta joutuu kuitenkin olemaan varuillaan, kun häntä on myös lapsosen mielestä aika mielenkiintoinen..

Huomenna sitten neljäs punnitus, kyllä vähän jännittää.. :]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti