torstai 10. huhtikuuta 2014

Viikko 5

Ja se pelätty päivä koitti. Paino +0.4kg viikon takaiseen. Kyllä alkoi päivä huonosti! Osasin tätä kyllä jotenkin odottaa, kulunut viikko on mennyt sellaisessa sumussa ja viikonloppuna tuli tankattua alkoholia ja nyt viikolla hedelmiä. Nuppia kiristää, ei kyllä pystyisi sinne ensi viikkoon enää herkkupäivää siirtämään. Pitää päästä vähän "rentoutumaan" ja lataamaan akkuja. Toki huoli on, että miten ruokavalion palauttaminen taas lauantain jäljiltä onnistuu. Jää nähtäväksi..

Murjaani Minä

Olen yliherkkä metyyli-isotiatsolinonille. Sain taas muistutuksen asiasta tänään. Kävin helmikuussa hiushoidossa ja seuraavat pari vuorokautta meni tuskaisesti. Iho kutisi päästä varpaisiin. Kutina ilmeni aaltoina ilman näkyviä jälkiä iholla. Kävin monta kertaa suihkussa kuuraamassa itseäni ja parin päivän jälkeen kutina loppui. Olen kuluneen vuoden käyttänyt Muumi-shampoota ihan laiskuuttani ja noissa lasten tuotteissa ei varmaankaan ole samalla tavalla kemikaaleja kuin aikuisille suunnatuissa tuotteissa. Joten uskon, että altistuin helmikuussa pidemmän tauon jälkeen kerralla liian isolle määrälle haitallisia mömmöjä. Tänään sitten aamulla laitoin kaapin perältä löytämääni Pantene syvähoitavaa hiusnaamiota hiuksiin ja huuhtelun aikana tajusin, että taas sitä mennään. Onneksi laitoin hoitoaineen ennen hiusten shampoopesua. Päänahka pääsi siis vähällä, mutta kolme kertaa piti saippuaa hinkata koko vartalolle, että hoitoaineen ja kutkan sai pois. Hyvä muistutus taas siitä miksi en käytä "marketti" tuotteita..

Lisätietoa asiasta : Säilöntäaineallergia


Loppupäivä on närästystä lukuunottamatta mennyt jo paremmin. Söin välipalaksi hedelmäsalaatin jossa oli banaania, omenaa ja appelsiinia nam. Päivälliseksi tehtiin töykeän hyvää settiä! Paistoin pannulla pekonia, sekaan ruskistumaan tuoreita herkkusieniä. Lopuksi kuullotin sekaan pinaattia ja lisäsin ruokakermaa. Mausteina suolaa ja pippuria. Kana paistettiin erikseen valkosipulin ja kuivatun chilin kanssa. Huomenna sitten ehkä paremmat fiilikset. Who knows.. :]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti