tiistai 22. huhtikuuta 2014

Meidän nakki

Kerronpa vähän noista meidän perheen pienimmistä :]

Aloitetaan Hertasta. Hertta on karkeakarvainen kääpiömäyräkoira joka muutti meille 8 viikon ikäisenä maaliskuussa 2012. Hertta oli hartaasti odotettu tapaus. Haaveilin kahdeksan vuotta mäyräkoirasta ja nykyisen puolisoni kanssa alkoi elämä ja haaveet käydä toteen.

Hertta <3

Aloitin 2011 säästämällä rahaa. Perustin verkkopankkiin tilin ja nimesin sen koira-rahastoksi. Laitoin tunnollisesti joka kuukausi säästöön koiran ostohintaa sekä tarvikkeita, eläinlääkärikuluja, ruokia ym varten. Sitten siirryin selaamaan netistä eri kennelien sivuja ja pentuvälitys ilmoituksia. Kesällä sovin yhden kasvattajan kanssa tapaamisesta, hänellä oli kolme pientä karkeakarvaista mäyräkoirapentua jotka kaikki tosin olivat jo varattuja mutta tehtiinpä päiväreissu kuitenkin. Hyvä ystäväni tuli tyttärensä kanssa mukaan, he olivat mäyräkoira-experttejä sillä ystävälläni on myös mäykkyjä, Elsa ja Aida. Kasvattaja tenttasi meitä, ihan tuntui siltä kuin olisimme olleet kuulustelussa mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Saimme puhelinnumeron toiselle kasvattajalle jolla oli pentue suunnitteilla samalle vuodelle.

Uninenä

Soitin jo autosta heti tälle toiselle kasvattajalle ja tämä vahvisti tiedon suunnitelmasta ja astutusajankohdasta. Sovittiin tapaaminen ja käytiin katsomassa miltä hänen kenneli ja koirat näyttävät. Kertakaikkiaan ihastuttava ihminen ja mahtavat koirat. Tein varauksen tyttöpennusta ja sitten alkoi kuumeinen odotus. Pennut syntyivät 24.1.2012 ja voi sitä ilon päivää. 2 tyttöä, 2 poikaa, pentue R. Kahden viikon päästä saimme mennä tutustumaan pikkuisiin ja voi voi voi elämä miten ihania tuhinaterttuja sieltä löytyikään :]

Näin hienosti poseerattiin kesällä 2012 :]

Nyt Hertta on reilun kahden vuoden ikäinen. Näyttelymenestystä on tullut parin pokaalin ja ruusukkeen verran. Tällä hetkellä pidämme taukoa näyttelyistä ja aika näyttää palataanko kehään. Leikkimielellä ollaan näyttelyissä käyty ja todettu, että leikkimielisenä se touhu saa pysyäkin. Hertan työksi riittää nämä kotihommat. Kasvattajan kanssa pidämme silloin tällöin yhteyttä, toivon että yhteys häneen säilyy vielä pitkään! Kerron tuosta toisesta papanasta joku toinen kerta, tästä viestistä tuli jo niin pitkä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti