maanantai 14. huhtikuuta 2014

Muanantaita

Ratsastusharrastus on taas nytkähtänyt aavistuksen eteenpäin. Tänään soittelin parille tallille ja esitin kysymyksiä liittyen tutustumiskäynteihin, yksityistunteihin, ryhmähintoihin, maastoratsastukseen ym käytännönasioihin. Nyt olen päättänyt jo kaksi tallia joihin menen tutustumaan.

Molemmista suositeltiin yksityistunteja alkeiskurssin sijaan koska olen itsenäisestikin ollut hevosen selässä useampaan otteeseen. Esim kolme yksityistuntia vastaa 10 kerran alkeiskurssia koska alkeiskurssilla mennään aika verkkaiseen tahtiin samat asiat. Kuulosti omaan korvaan ihan järkevältä! Ja kerrankin saisin opettajan jakamattoman huomion, asia mikä kouluvuosina loisti poissaolollaan..

Sitten etsiskelin nettikirppareilta varusteita. Kengät (38-39), housut (S-M) ja kypärä(?) olisi hakusessa. Ilmoita ihmeessä jos sinulla on myynnissä tai tiedät jonkun joka myy!


Hedelmät ovat tulleet jäädäkseen. Viime viikolla vielä emmin asiaa, mutta tänään kauppareissulla ei tarvinut paljoa tuumailla. Mukaan lähti alkajaisiksi banaania, appelsiineja ja luumuja. Kiivit ja omppu alunperin ostettu lapsoselle, mutta taitaa jäädä allekirjoittaneen syötäväksi.

Hedelmien lisäys ruokavalioon saa miettimään sitä, että karppauksen idea kärsii kyllä. Keho saa runsaasti hiilareita varsinkin näistä valitsemistani hedelmistä. Kotimainen omena olisi ilmeisesti karppaamisen kannalta paras vaihtoehto, mutta en oikein välitä omenista.. Vähän kauhunsekaisin tunnelmin käyn tätä viikkoa ja odotan loppuviikon punnitusta. Saako tämä lisäys ruokavalioon aikaiseksi sen, että paino nousee vai pysyykö se ennallaan? Vai voiko näillä eväillä vielä odottaa painon putoamista?

Eihän tässä olisi murheen häivää jos saisin liikuntaa lisättyä vuorokausiini. Tuntuu vaan olevan niin kiven alla tarmo ja tahto lähteä lenkille tai salille. Salille varsinkaan en halua yksin, juoksemaan taas menen mieluiten omassa seurassani. Eli hukassa kaveri ja motivaatio. Tässäpä taas pähkinä purettavaksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti