sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Herkkupäivä

Se koitti vihdoin ja viimein <3

Aamupala
 
 Maailman parhaita pikkuleipiä

 Mutakakku

 Liha- ja vegepizzaa

Marabou suklaapäällysteisiä keksejä

Suu meni haavoille jo aamupalasämpylöistä. Selkeästi hetki mennyt siitä kun viimeksi jotain karkeampaa syönyt. Lounaaksi vege- ja lihapizzaa, jälkiruoaksi mutakakkua jäätelöllä/marjoilla ja maailman parhaita pikkuleipiä. Heikoimmaksi lenkiksi osoittautui kaupasta ostetut Maraboun keksit. Kannattaa siis yleensäkin nähdä vähän vaivaa ja tehdä itse! Herkut maistuivat myös hyvän seuran takia!

Ihan hyvä mieli eilisestä. Syötiin vielä iltapalaksi edellämainuttu setti uudestaan, käytettiin siis viimeiset hetket hyödyksemme. Tänään aamulla kuitenkin olotila oli sekoitus flunssaa ja "krapulaa". Yllätyksekseni ei siis ollutkaan vaikeaa palata takaisin ruotuun ja arkiruokavalioon.

Seuraavan kerran herkkupäivä jo viikon päästä, pitäähän sitä pääsiäistäkin vähän juhlia hyvässä seurassa :]


2 kommenttia:

 1. Hei! Ilmeisesti karppaat siis? Jos herkkupäivän herkut on hiilarijuttuja :)

  Itsekin karppasin aikoinaan melkein vuoden päivät, se oli oikeastaan mun ravitsemuskoulu ennen kasvissyöjästä vegaaniksi siirtymistä. Sitä ennen en tiennyt ravintoaineista hölkäsen pöläystä ja söinkin varmaan aika huonosti. Muistan muuten hyvin ton "darran", mikä hiilariövereistä/retkahduksesta/herkkupäivästä silloin tuli! Enää en karppaa, mutta kokeilusta jäi se käteen, että nykyään tiedostan ihan huomaamattani mitä pullaa suuhuni laitan (ja osaan rajoittaa) ja vaikka meillä esim. pastaa paljon syödäänkin, yritän ostaa edes täysjyvää.

  VastaaPoista
 2. Moi :)

  Joo tai itse olen sanonut tähä vähähiilihydraattiseksi ruokavalioksi koska yritän välttää ääripäitä. On tässä kyllä monta hyvää puolta ollut, vaikka välillä tuntuu haasteelliselta ja tekisi mieli syödä ihan vaan "normaalisti". Olen myös yllättynyt siitä miten kokonaisvaltainen muutos tämä on ollut, ei pelkästään kehon mutta myös mielen toiminnassa. Avaan asiaa joku kerta blogitekstillä jahka saan ajatuksia keräiltyä :)

  Mukava kun olet kommentoinut juttujani! :)

  VastaaPoista