tiistai 8. huhtikuuta 2014

Tiistai taikaa täynnä

Yöt ovat olleet lähiaikoina helpompia. Lapsonen nukkuu kohtuullisen hyvin, herättänyt maksimissaan pari kertaa ja syönnitkin vähentyneet yhteen hooray. Toissayö oli maaginen. Lapsonen nukkui yhteen soittoon 9 tuntia, heräsi syömään ja siitä nukkui vielä pari tuntia jeah :]

Arkiaamut ovat olleet ihania. Nukutaan niin pitkään kuin mahdollista, herätään auringonpaisteeseen ja köllitään peittojen alla. Hertta on myös laiskistunut. Aiemmin aina kun kuuli heräämisen merkkejä meidän makuuhuoneesta niin säntäsi innolla moikkaamaan. Nykyään koira makoilee sohvalla tai omassa mökissään siihen asti, että ihan oikeasti noustaan sängystä. Aina ei tämäkään riitä vaan pitää kilistellä ruokakuppiakin. No mihinkäs meillä kiire on, naaaaatitaan.Tänään aamukahvia nautiskeltiin näitä kahta seuraillessa. Tai oikeastaan tämä näky seuraa useimpina aamuina, mutta tänään oli jotenkin leppoisampi tunnelma ja koko porukka hyvällä tuulella. Lapsonen opettelee pikkuhiljaa tukea vasten nousemista, Hertta vahtii ettei oravan kutale ole taas eksynyt tontille.


Koirat osaavat nauttia elämästä erityisellä tavalla kun perusasiat ovat kunnossa. Kumpa sitä itsekin vaan kehtaisi heittäytyä lattialle lötköttämään, nauttisi auringosta ja kiireettömyydestä. Ottaisi ihan rennosti!

Neljäs viikkokin yli puolivälin. Tuossa tuumattiin puolison kanssa, lauantaina taitaisi olla ensimmäinen herkkupäivä. Viikkoa suunniteltua aiemmin, mutta meille tulee vieraita joten helpompi hoitaa kestitseminen kun ei ole rajoituksia ruoka-aineiden suhteen. Ajattelin leipasta mutakakkua, keksejä, ehkä pizzaa ja muuta herkkua nam. Viikonloppua odotellessa! :]Ei kommentteja:

Lähetä kommentti