maanantai 7. huhtikuuta 2014

We had fun we had joy..

Arki ja ah mikä rauha taas maassa viikonlopun temmellyksen jäljiltä! Ehdottomasti olin illanvieton ja ystävien tarpeessa, mutta kyllä tänne kotiin vaan on ihana aina rantautua.

Tosiaan lauantaina ajeltiin sinne Päijät-Hämeeseen. Iltapäivä minulla meni laittautuessa. En ole ikinä aiemmin tehnyt suoristuraudalla kiharoita. Pääasiassa siksi, että hiukseni kyllä kihartuvat voimakkaasti muutenkin, mutta myös siksi että se näyttää ja kuulostaa niin vaivalloiselta. No sitä se kyllä olikin! Halusin kuitenkin kokeilla jotain uutta. Aikaa meni aika paljon, näemmä niitä hiuksia onkin aika paljon omassa päässä vaikka välillä tuntuukin sellaiselta hiirenhännältä. Kiharaa kuitenkin tuli ja olin ihan tyytyväinen lopputulokseen. Laitoin vielä reilusti lakkaa ja hyvä niin sillä lauantai olikin tavallista tuulisempi päivä ja hiukseni olisivat varmaan muuten suoristuneet yhdestä hönkäyksestä..


Kiinnitin hiukset isolla "hainhampaalla" takavasemmalle. Suortuvat niputin pinneillä. Päällä minulla on uutta, vanhaa ja lainattua. Uusia ovat valkoinen paita, farkut ja korkkarit. Jakku on äidin 14 vuotta sitten ostama. Ihan hyvin vielä palvelee kun huolta pitää ja pesee oikein. Ja lainattuna on äidin rannekoru, oikein bling bling. Ehkä sitä joskus itsekkin oppii ostamaan tuollaisia.. Olin tyytyväinen lopputulokseen ja meikitkin pysyivät menossa mukana vaikka meikkaan vain pari kertaa vuodessa ja lauantaina kotiuduin vasta ehkä neljältä aamuyöllä(?).

Juhlissa oli erittäin mukavaa myös ruokavalion puolesta. Noutopöydässä oli salaattia, juustoja, yrttivoita, kananmunia ym mitä sain surutta syödä. Jälkiruokakattaus oli myös erittäin hyvän näköinen, mutta kahvi riitti eikä edes harmittanut ettei kakkua "saanut" syödä! Synttärisankari näytti upealta ja juhlavieraat olivat hyvällä fiiliksellä mukana. Tanssin jalkani rakoille, mutta ei se mitään. Harvoinhan sitä :]


Tänään sitten onkin siivottu koti, testattu uutta savustinta ja saunottu. Lounaaksi nappasin kaupasta kirjolohta. Kalaa pitäisi syödä useammin, meillä valitettavasti tulee ostettua vain pari kertaa kuukaudessa vaikka sitä pitäisi nauttia viikottain. Tässä taas yksi asia mihin kiinnittää jatkossa huomiota! Meillä lohi lykätään aina uuniin mausteina tilli, smetana ja sitruunapippuri. Luulisin, että suolaakin mukana. Kalalle kaveriksi lautasella pinaattia, salaattia, keltaista paprikaa, tomaattia ja fetaa. Mausteina salaatissa sitruunaa, oliiviöljyä ja suolaa. Tämän opin viikonloppuna. On muuten hyvä yhdistelmä, ei kaipaa mitään muuta sekaan!

Ainiin ja tilli jäi asumaan meille. Tuohon basilikan viereen. Tosin tällä kertaa ei minun hoidettavaksi vaan puolisolle. Minä en erityisesti pidä tillistä joten en ollut innostunut sen sukimisesta. Mielenkiinnolla odotan, että pysyykö tuo yrtti virkeänä vai kaavitaanko sitä pöydältä parin päivän päästä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti